Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Corvin Sétány8

261 új lakás épül

Folytatódik a Corvin sétány fejlesztése

Újabb lakóingatlan-fejlesztés indult a Corvin sétányon. A beruházás első ütemében 261 lakást épít a Futureal Csoporthoz tartozó Cordia Magyarország Zrt. A társasház a Leonardo da Vinci és a Bókay János utca közötti telken várhatóan 1,5-2 év múlva készül el.

Újabb lépés a javuló közbiztonságért

Körzeti megbízotti iroda nyílt a Corvin Sétányon

Az önkormányzat, a józsefvárosi rendőrkapitányság és a Futureal összefogásának köszönhetően új körzeti megbízotti iroda nyílt a Corvin Sétányon a környéken élők és dolgozók nagyobb biztonsága érdekében. Az iroda ünnepélyes átadóján Kocsis Máté polgármester kiemelte: a kerület az elmúlt években rengeteget tett a közbiztonság javításáért, amelyben a Futureal mostani példamutató segítsége egy újabb lépést jelent.

Kapcsolódó videók

Józsefvárosba költözik a Nokia

Már épül az ország legnagyobb kutatás-fejlesztési központja

Két éven belül megépül Magyarország legnagyobb kutatás-fejlesztési központja Józsefvárosban, amellyel új dimenzió nyílik az infokommunikációs és távközlési (IKT) szektor fejlődése előtt - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Nokia Networks épülő székházának bemutatóján.

Az újjáépülés zászlóshajója

Corvin Sétány

Ha van politikai kurzusokon átívelő városrehabilitációs projektje Józsefvárosnak, akkor a Corvin Sétány az – mondta Kocsis Máté a promenád második ütemének átadásán. Futó Péter, a Futureal Csoport elnöke hozzátette, az elmúlt 7 évben 280 ezer négyzetméter újult meg a negyedben, ezzel párhuzamosan pedig a tágabb környéken is homlokzat-felújítások, közműcserék voltak, utak újultak meg.

Átadták a Sétány második ütemét

A Corvin Sétány a kerület megújulásának zászlóshajója

Ha van politikai kurzusokon átívelő városrehabilitációs projektje a kerületnek, akkor a Corvin Sétány az – mondta Kocsis Máté a promenád második ütemének átadásán. Futó Péter, a Futureal Csoport elnöke hozzátette, az elmúlt 7 évben 280 ezer négyzetméteren építkeztek, ezzel párhuzamosan pedig a tágabb környéken is homlokzat-felújítások, közműcserék voltak, utak újultak meg.

A következő megálló...

Ferenc körút helyett Corvin negyed

Corvin negyedre keresztelték a Ferenc körúti megállót. A felszínen már április óta megváltozott a kiírás, néhány napja pedig a metróban is bemondják az új nevet, ám a metró kocsikban szereplő feliratok egyelőre még a régiek.

Újabb elismerés

Az ingatlanosok Oscarját is elnyerte a Corvin Projekt

A Corvin Sétány Projekt a tavalyi díjazás után idén újabb díjat söpört be az ingatlan piacon. A Prix d’Excellence –n a Józsefvárosi Corvin Sétány a speciális fejlesztések közötti első helyet nyerte el.

A legjobb fejlesztések

Két hónap alatt két európai díj

Egymás után két józsefvárosi fejlesztési projekt is a legjobbnak minősült Európában. Míg a Corvin Sétány városfejlesztési projekt az Európában és Afrikában vizsgált fejlesztések között bizonyult a legjobbnak, addig Józsefváros Bűnmegelőzési Programját Brüsszelben díjazták. A fejlesztésekért járó díjakat alig két hónap alatt, egymás után ítélték oda.

A rovat további hírei