Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Az elméleti és a gyakorlati tudás egysége

Színvonalas képzés és családias hangulat a Wekerlében

2015. január 29. csütörtök

Kezdetét vette a 2015-ös felsőoktatási felvételi időszak, a jelentkezési kérelmeket február 15-ig lehet leadni. Az üzleti képzés színfoltja a Józsefvárosban található a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola (WSUF), mint magán felsőoktatási intézmény.

A hangulatos és patinás iskolaépület a Corvin-negyed közelében található. Az oktatási intézmény kizárólag levelező képzést nyújt. Ez rugalmasabb, mint a nappali képzés, hiszen ideális módja a munka melletti tanulásnak, család mellett is végezhető, összeegyeztethető a gyermekvállalással is, mert csupán kéthetente jelent elfoglaltságot. A hallgatók között számos korosztály képviselteti magát, ezért bárki könnyen beilleszkedhet.

Az öt alapképzési szak átfogó kínálatot biztosít az üzleti tanulmányok mellett döntő hallgatók számára. A jelentkezők pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing, emberi erőforrások, gazdálkodás és menedzsment és gazdaságinformatikus alapszak közül választhatnak, emellett szakirányú továbbképzést és felnőttképzést is kínál a főiskola.

A főiskola képzéseit versenyképes áron nyújtja, a tandíj tartalmazza az oktatási segédanyagok árát. Emellett tanulmányi, tudományos, közéleti, szociális, nyelvi, kulturális, sport és rendkívüli ösztöndíjjal is támogatja a hallgatókat. A Jázmin utcai WSUF magánintézmény, ugyanakkor államilag elismert oklevelet biztosít.

A Diplomán Túli Pályakövetés Rendszere kutatássorozat legutóbbi - 2014. áprilisi - vizsgálati időszakának eredménye szerint a Wekerlén végzett hallgatók 87 százaléka már a főiskolai tanulmányai alatt munkába állt, és a fennmaradó 13 százalék a tanulmányai befejezését követő három hónapon belül el tudott helyezkedni. A főiskola Karrier Irodát is működtet, ami az álláskereséssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatást nyújt.

A főiskola január 30-án, pénteken 14 órától 17 óráig, és január 31-én, szombaton 9 órától 15 óráig tart nyílt napot az érdeklődőknek. Az eseményre a felvi@wsuf.hu e-mail címen lehet regisztrálni.

A WSUF is részt vesz a diplomamentő programban, amire január 12-től ismét folyamatosan lehet jelentkezni. Ennek keretében ingyenes angol és német tanfolyamokat indít az Atalanta Oktatási Kft.  A részletekről a 06-1-323-2400/410-es telefonszámon, vagy a nyelvoktatas@atalanta.hu címen adnak bővebb felvilágosítást.

Fotó: wsuf.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben