Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Drogprevenció Józsefvárosban is

Személyesen, telefonon és e-mailben is kérhető segítség

2015. január 29. csütörtök

„A szülők és a családok a rendőrség kiemelt partnerei a kábítószer-bűnözés megelőzésében” címmel indított programot ősszel az Országos Rendőr-főkapitányság, amely Józsefvárosban is igénybe vehető. A kiskorúak kábítószer-fogyasztásának csökkentése érdekében létrehozott kezdeményezés a szülőknek, az érintetteknek teremt lehetőséget kapcsolatfelvételre szakemberrel. A személyes találkozás mellett telefonon és e-mailen is lehet segítséget kérni.

A rendőrség a szülőkre és a családokra kiemelt partnerként tekint a kábítószer-bűnözés megelőzésében, ezért drogprevenciós programot indított a kiskorúak kábítószer-fogyasztásának csökkentése érdekében.

„A szülők és a családok a Rendőrség kiemelt partnerei a kábítószer-bűnözés megelőzésében” elnevezésű program célja, hogy a 12–18 éves gyermekeket nevelő szülő lehetőséget kapjon a kapcsolatfelvételre egy olyan személlyel, aki kellő tapasztalattal, ismeretekkel rendelkezik a kábítószer-bűnözéssel, kábítószerekkel, különböző pszichoaktív szerekkel, party-drogokkal kapcsolatban, és felvilágosítást, segítséget nyújtson.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányságon tizenhét éve dolgozik Dauda Márta rendőr főhadnagy bűnmegelőzési tanácsadó, a jövőben Józsefvárosban hozzá fordulhatnak az érintettek. 

Elérhetőségek:

Fogadóóra:

Helyszín: 1084 Budapest, Víg utca 36., 304-es iroda, a VIII. kerületi Rendőrkapitányság épülete.

Időpont: minden hónap első hétfője 12–15 óráig.

A fogadóórára előre be kell jelentkezni. Telefon: 477-3700, 48-107-es mellék. E-mail: drogprevencio08@budapest.police.hu vagy drog.prevencio08@budapest.police.hu)

Telefonos ügyelet:

Elérhetőség: 06-1-477-3700, 48-107-es mellék

Időpont: minden hónap első és harmadik hétfője 9–15 óráig

E-mailen keresztül:

Elérhetőség: drogprevencio08@budapest.police.hu, drog.prevencio08@budapest.police.hu

A tanácsadó minden e-mailre válaszol, lehetőség szerint 24 órán belül.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben