Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Farsangi Maszkabál a Galériában

Közös éneklés Gryllus Vilmossal

2015. január 30. péntek

Telt ház várta Gryllus Vilmost pénteken délelőtt a Józsefvárosi Galériában. A zenész a farsangi Maszkabál különös alakot rejtő jelmezeiről mesélt és muzsikált a gyerekeknek.

Gryllus Vilmos rendszeres fellépője a Józsefvárosi Galéria gyerekrendezvényeinek. Ezúttal a pénteki Mesés muzsikák – muzsikás mesék programsorozat vendége volt a népszerű művész. „Áll a bál, áll a bál, áll a fényes Maszkabál” – kezdte műsorát a kicsik nyelvét kiválóan ismerő zenész, majd remek színészi tehetséggel sorban életre keltette a Maszkabál szereplőit. Például a boszorkányt, a hóembert, a légyölő galócát, katicabogarat, a tündért, a varázslót, vagy a világszép királykisasszonyt, akiért a hős páncélos lovag küzdött meg a hétfejű, tűzokádó sárkánnyal.

Gryllus Vilmos megtanította varázsolni is a gyerekeket, akik együtt mókáztak és énekelték vele a közismert Gryllus- és Kaláka-dalokat.

A koncert mellett farsangi kézműves játszóházzal várták a szervezők az ovisokat és kisiskolásokat, a Maszka-műhelyben különféle álarcokat készíthettek a résztvevők.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben