Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kamerák segítségével fogták el

Dohányboltot akart kirabolni

2015. február 26. csütörtök

A józsefvárosi rendőrök a trafikban rögzített felvételek és a térfigyelő kamerák segítségével azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki egy Baross utcai dohányboltból akart pénzt rabolni.

A gyanú szerint február 25-én 15 óra körül az ismeretlen elkövető betért egy Baross utcai Nemzeti Dohányboltba – közölte a police.hu. A biztonsági plexi nyílásán egy késsel benyúlva az eladót a bevétel átadására szólította fel. Az alkalmazott kiáltott, amit a szomszéd üzlet eladója meghallva a segítségére sietett. A gyanúsított ekkor a kést a kabátja alá rejtette, majd elmenekült a helyszínről.

A józsefvárosi nyomozók a bolt biztonsági kamerája valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a keresett személyt, majd másnap hajnalban el is fogták a 30 éves B. Gábor Zsolt nevű gyanúsítottat. A férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol a férfivel szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben