Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Rablás közben zavarták meg a tettest

Még a helyszínen elfogták a rablót

2015. március 03. kedd

Gépkocsiból akart rabolni, de a tulajdonos megakadályozta. A józsefvárosi rendőrök gyors reagálásának köszönhetően a helyszínen őrizetbe vették a gyanúsítottat – írja a police.hu. A kép illusztráció.

A Józsefvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytat H. József 35 éves litéri férfival szemben rablás bűntett gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett február 28-án 14 óra körül a Lujza utcában egy ház kapuján kilépve vette észre, hogy a gépkocsijából egy ismeretlen férfi el akarja tulajdonítani az értékeit. A nő kivette H. József kezéből azokat a tárgyakat, amelyeket el akart lopni. Ekkor a gyanúsított megütötte a nőt, majd egy segítségére siető férfira is rátámadt.

A józsefvárosi rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek és elfogták a férfit, majd a kerületi kapitányságon gyanúsítottként kihallgatták. H. Józseffel szemben a további eljárást a Józsefvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben