Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Hamarosan itt az Étterem Hét

Több mint 100 menő étterem menüiből válogathatunk

2015. március 06. péntek

Az ország legjobb éttermeinek kínálatából csemegézhetünk március 16–22. között az Étterem Héten. Az vendéglátóhelyek rögzített 3.300 forintos áron kínálják háromfogásos menüiket, amelyeket előzetes internetes foglalás után kóstolhatunk végig. Józsefvárosban hat helyszínen várják az ínyenceket. A kép illusztráció.

Magyarországon is egyre népszerűbb az Étterem Hét elnevezésű nemzetközi program, amit jól jelez, hogy idén több mint 120 vendéglátóhely fogadja hazai és nemzetközi ihletésű ételkölteményekkel a kulináris élvezetre vágyókat. A már megszokott 3.300 forintos fix áru menük mellett az idei évtől először kóstolhatók a 4.900 forintért kapható prémium menük. Így az érdeklődők kipróbálhatják a legdrágább, csúcskategóriájú éttermek kínálatát is, melyekből nem egy megtalálható „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján.

Tavaly több mint 23.000-en vettek részt az egy hétig tartó gasztronómiai kalandozáson, sokan több éttermet is kipróbáltak. A szervezők idén is nagy érdeklődésre számítanak. Mivel a kiszemelt étterembe kizárólag internetes foglalással biztosíthatjuk helyünket, ezért ne feledjük mielőbb lefoglalni asztalunkat a program hivatalos honlapján.

Kerületünkben a következő ínycsiklandozó ételsorokat kínálják a résztvevő vendéglátóhelyek: Almárium Bisztró, Don Leone Étterem, Fülemüle Étterem, Matrjoska Bisztró, Mirage Lakásétterem, Múzeum Kávéház és Étterem

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben