Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Rendőrségi évértékelő

Bucsek Gábor: példaértékű a VIII. kerületi rendőrség munkája

2015. március 27. péntek

Józsefvárosban jelentősen megemeltük a rendőrök utcai jelenlétét, a kerületi lakosok biztonságérzete nőtt – mondta Molnár Gábor, a VIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetője pénteken tartott évértékelő jelentésében. A beszámolón részt vett Bucsek Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya is, aki elmondta: „olyan példaértékű munkát tett le az asztalra a kerületi rendőrkapitányság, amit sokan nem tudtak volna véghezvinni”.

Évértékelő jelentést tartott Molnár Gábor rendőr alezredes, a VIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetője pénteken. A rendőrkapitány kifejtette, nőtt a kerületben élők biztonságérzete, ami a fokozott rendőri jelenlétnek is köszönhető.

Mint Molnár Gábor elmondta, a jövőben a jól kiépített térfigyelő kamerarendszer segítségével, a körzeti megbízottak kiemeltebb munkájával, a polgárőrséggel való szorosabb együttműködéssel, a felderítő munka fokozásával igyekeznek még biztonságosabbá tenni Józsefvárost.

A beszámolón, amelyen részt vett Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere is, Budapest rendőrfőkapitánya példaértékűnek nevezte a józsefvárosi rendőrök munkáját. Hozzátette: további „fontos feladat, hogy a polgárok lássák a rendőrség határozott, hatékony fellépését”. Bucsek Gábor kifejtette, hogy a kábítószerpiac átrendeződött, és addig nem lesz nyugalom, amíg az utolsó terjesztő is rács mögött nem kerül. „Atyaúristen, mi történik Józsefvárosban?” – kérdezik a dílerek, ami azt jelenti, hogy jó úton járunk – fejtette ki Budapest rendőrfőkapitánya. Bucsek Gábor azt is elmondta, hogy nehéz, de fontos feladat az is, hogy a folyamatban lévő nyomozati ügyeket a lehető legrövidebb idő alatt le tudják zárni, és az elkövetők minél előbb megkapják méltó büntetésüket.

A rendőrfőkapitány megköszönte a Józsefvárosi Önkormányzat kiemelt támogatását, mint mondta: kevés az olyan önkormányzat, amely ennyire a rendőrség munkája mögé áll.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben