Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Tűz volt a Dugonics utcában

Egy hajléktalan okozhatta a tüzet

2015. április 02. csütörtök

Lapinformációnk szerint egy hajléktalan okozta a csütörtök éjjel a Dugonics utcai lakóház pincéjében keletkezett tüzet. Ahogy korábban megírtuk, a lakók közül tizenkét embernek ideiglenesen el kellett hagynia az otthonát, számukra a katasztrófavédelem melegedőbuszt biztosított. A kép illusztráció.

A Józsefváros újság úgy tudja, hogy egy hajléktalan miatt ütött ki a tűz a önkormányzati tulajdonú társasház pincéjében, hajnali három óra körül. Tóth Tímea, a Józsefvárosi Önkormányzat közbiztonsági referense honlapunknak elmondta, hogy berendezési tárgyak égtek mintegy harminc négyzetméternyi területen a pincében. A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat.

A pince füsttel telítődött, ezt az utómunkálatok keretében átszellőztették az egységek. Összesen tizenkét embert kísértek ki ideiglenesen lakásukból a tűzoltók, számokra melegedőbuszt biztosított a katasztrófavédelem. A tűzesetben senki sem sérült meg, a lakók a szellőztetés után visszatérhettek otthonaikba.

A tűz miatt az Elektromos Művek egy időre leválasztotta az épületet hálózatról. További ideiglenes intézkedésre nem volt szükség.

Fotó: langlovagok.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben