Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Sportnap a FiDo téren

Egyre népszerűbb a megújult ifjúsági park

2015. április 17. péntek

Idén második alkalommal rendeztek sportnapot a FiDo téri közösségi házban. A gyermekek kötélhúzásban és különböző labdajátékokban mérték össze tudásukat. A nap zenés-táncos mulatsággal zárult.

 A FiDo téri közösségi ház sportnapján kerületi iskolások vettek részt, de volt, aki csak arra járt, és kedvet kapott a programhoz.

A tavaly ősszel megújult FiDo téren több versenyszámban indulhattak kicsik és nagyok: kosárra dobásban, asztali fociban, kidobósban és dekázásban. A páros versenyben a „győztes” akadályonként két ponttal, a „vesztes” eggyel gazdagodott.

Az erősebbek kötélhúzásban is kipróbálhatták magukat, a kidobós játékba a családok is beszálltak. Az labdás játékok mellett lufikötözéssel is megismerkedhettek azok, akik nem ijedtek meg a túlfújt ballonok pukkanásától.

Akinek nem volt kedve részt venni a versenyekben, játékokat is kölcsönözhetett. A sportnap részeként – a húsvétot felidézendő – a téren elrejtett piros papírtojásokat kellett megtalálni, és a gyűjtőpontra vinni. A sportnapot zenés-táncos mulatság zárta.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben