Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A házaspár „zenét” és „kristályt” kínált

Lakásukban árulták a drogot

2015. május 26. kedd

A józsefvárosi körzeti megbízottaknak az lett gyanús, hogy egy Dugonics utcai társasházba feltűnően sokan érkeznek, de percekkel később távoznak is onnan. A házkutatás során a konyhaszekrényben kábítószergyanús anyagot, a lakás más részein pedig a drogok adagolásához szükséges eszközöket és nagy mennyiségű készpénzt is találtak.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai május 22-én figyeltek fel a Dugonics utcai társasház különös forgalmára. A házba sokan érkeztek, de csak kevés ideig maradtak. A körzeti megbízottak igazoltattak két, a házban járó személyt, ruházatátvizsgálásuk során kábítószergyanús anyagot találtak náluk.

Hamarosan a rendőrök is megjelentek a helyszínen, majd házkutatást tartottak az említett lakásban, amely során a konyhaszekrényben elrejtve pakettekbe csomagolt kábítószergyanús anyagot, valamint az ingatlan más részein a szerek adagolásához szükséges eszközöket – mérleget, fóliát, zacskókat – és nagy mennyiségű készpénzt találtak. A rendőrök az ott lakó férfit és nőt – az 53 éves K. Sándort és az 50 éves K. Sándornét – a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Fotó: illusztráció

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben