Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A kis park környezete is megújult

Új játszótér a Horváth Mihály téren

2015. május 29. péntek

A megújult Horváth Mihály teret szeptemberben adták át, Józsefváros új főtere egyre több pihenni vágyót vonz kellemes környezetével, harang- és vízjátékával. Azóta több jelzés érkezett, hogy a korábban Micimackó kertként ismert, ősszel szintén felújított park területén jó lenne kialakítani egy kis játszóteret. A kérés teljesült, a gyermekek péntek délután vehették először birtokba a játszóteret.

Gyerekzsivajtól volt hangos péntek délután a Horváth Mihály téri új játszótér. A kellemes, zöld környezetben már nem csak pihenni lehet: a kisebbek hintázhatnak, elfoglalhatják a kombinált játszóvárat, beköltözhetnek a mellette álló kis házba és többféle rugós, illetve forgós játékot is kipróbálhatnak. A játszótér közérdekű felajánlásnak köszönhetően épülhetett meg, a józsefvárosi képviselő-testület áprilisi ülésén döntött a megvalósításról.

A játszótér kiépítése mellett több, újonnan telepített virág és cserje, friss gyepszőnyeg is díszíti a parkot, illetve több új padot is kihelyeztek a megpihenni vágyó anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek.

A játszótér napkeltétől napnyugtáig látogatható, estére kapuját bezárják. A teljes Horváth Mihály teret, ahogyan eddig is, folyamatosan őrzik.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben