Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Játszva angolul

A Molnár iskola angolos osztályainak gálaműsora

2015. június 08. hétfő

A Molnár Ferenc Általános Iskola angol-magyar két tanítási nyelvű osztályainak diákjai egy vidám hangulatú gálaműsor keretében mutatták be, hogy kiváló felkészítő tanáraiknak hála nemcsak az iskolapadban tudják kamatoztatni angol nyelvtudásukat, de beszédkészségükkel a színpadon és akár valós kommunikációs helyzetekben is megállják a helyüket.

Az immár hagyományosan, harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen az iskola nevében az igazgatónő, Tanosné Horváth Márta, a Józsefvárosi Önkormányzat nevében pedig Zentai Oszkár, az Emberi Erőforrás Bizottság elnöke köszöntötte a diákokat, tanáraikat és szüleiket.

A Vasas Művelődési Ház színháztermében megtartott rendezvényen a legkisebbek angol nyelvű dalok és mondókák segítségével kalauzolták végig a nézőket az évszakok színes forgatagán, a másodikosok pedig a fák és állatok kapcsolatát bemutató kedves jelenettel hívták fel társaik és a nézők figyelmét a környezettudatosság fontosságára.  

A harmadikosok előadásában Piroska, azaz Little Red Riding Hood meséje kelt életre, a negyedikesek pedig az összefogás, együttműködés fontosságát hirdető mesével készültek az eseményre.

Az ötödikesek Bruno Mars egyik slágerét adták elő, angol nyelvtudásuk és énekhangjuk mellett tánctudásukat is megcsillogtatva. A hatodikosok egzotikus tájakra repítettek bennünket Aladdin történetével.

A legidősebb angolos osztály előadásában Pinocchio tanulságos történetét láthattuk, majd a rendezvény végén a diákok egy közös produkcióval is meglepték a közönséget.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben