Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Társasházi kisokos

Gyorsszolgálati és karbantartási elérhetőségek

2015. július 31. péntek

Augusztus elsejétől a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában álló ingatlanok esetében a Primogen FM Üzemeltetési Kft. végzi a gyorsszolgálati feladatokat 0-24 órában, a karbantartási feladatok miatt az Önkormányzati Házkezelő Irodát kell keresni – tájékoztatta a jozsefvaros.hu oldalt a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. igazgatóságának elnöke, dr. Pesti Ivett.

Gyorsszolgálat

A gyorsszolgálat változatlanul a Kálvária u 22. szám alatti önkormányzati tulajdonú telephelyen működik,  állandó diszpécser szolgálattal – hangsúlyozta dr. Pesti Ivett, aJózsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. igazgatóságának elnöke. Így az azonnali intézkedést igénylő hibák, események bejelentését, mint például a csőrepedést, a beázást, a dugulást, az elektromos hibát, az azonnali életveszély elhárítást

06-1-210-3417-es telefonszámon  lehet megtenni.

Karbantartás

A karbantartási feladatokat 2015. augusztus 1-étől a Laterex Építő Zrt. végzi – jelezte dr. Pesti Ivett. A karbantartási feladatok ellátásával kapcsolatban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Vagyongazdálkodási Igazgatóság Vagyonkezelési Divízió Önkormányzati Házkezelő Iroda munkatársai állnak a polgárok rendelkezésre a Tavaszmező u. 2. szám alatt.

Telefonon a 210-4928 és a 210-4766-os számon érhetők el, elektronikus üzentet a vagyongazdalkodas@jgk.hu. címen fogadnak.

A fotó illusztráció. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben