Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Rendőreink negyedórán belül elfogták

A villamoson tépte le az idős nő nyakláncát

2015. augusztus 25. kedd

A Golgota térnél, a 24-es villamoson egy 17 éves fiú vasárnap délután egy idős nőről letépte nyakláncát, majd az induló járműről leugrott. Zsákmányának sokáig a fiatalember nem örülhetett, ugyanis a józsefvárosi rendőrök alig negyedóra múlva el is kapták. A visszaszerzett ékszert az elfogásban résztvevő Sulányi Vilmos rendőr főtörzsőrmester adta át jogos tulajdonosának.

A kamasz fiú augusztus 23-án, 15 óra 40 perckor a Golgota téri megállónál a 24-es villamoson letépte az idős nő nyakláncát, majd az éppen induló villamosról leugrott. A sértett, valamint a vele utazó lánya és unokája a következő megállóban leszálltak, és azonnal értesítették a rendőrséget.

A 17 éves fiú sokáig nem örülhetett kétes zsákmányának, mert a józsefvárosi járőrök az elkövetés helyszínéhez közel, a Korányi Sándor utcában a személyleírás alapján felismerték, és elfogták a gyanúsítottat. A rendőrök a közelben megtalálták az idős nő ékszerét is.

A rendőrök a fiút előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben