Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Több ügykör, esti ügyintézés

Változik a fővárosi kormányablakok ügyfélfogadási rendje

2015. augusztus 27. csütörtök

Szeptembertől új nyitvatartással várják az ügyfeleket a budapesti, okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakok – olvasható a fővárosi kormányhivatal közleményében. Az ügyfelek továbbra is felkereshetik a kormányablakokat akár munkaidő előtt - hétfőnként reggel 7 órától -, de az esti ügyintézésre is lehetőségük marad. Újdonság, hogy szeptembertől hétfő kivételével minden nap reggel 8-kor kezdődik az ügyfélfogadás.

Az új, szeptember elsején induló ügyfélfogadási rend szerint minden szerdán este 8 óráig lehet majd ügyet intézni a budapesti kormányablakokban. Abban nem lesz változás, hogy hétfőnként már 7 órakor, vagyis munkaidő előtt elintézhetjük ügyeinket. Újdonság azonban, hogy a hétfői nap kivételével minden nap reggel 8-kor kezdődik majd az ügyfélfogadás.

Az ügyfélfogadási idő mellett augusztus 15-től kibővült a kormányablakokban intézhető ügykörök száma is. A 45 új ügykör között szerepel például a földhasználati bejelentés is, így ezeken a helyszíneken összesen 425 ügyben tudnak majd eljárni az állampolgárok. A második generációs integrált ügyfélszolgálatok számát a jövőben tovább növeli a kormányhivatal, így a lakosság számára lakóhelyükhöz közel, korszerű és modern körülmények között,  új típusú és széleskörű ügyintézés válik elérhetővé – írja közleményében Budapest Főváros Kormányhivatala. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben