Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Megtalálta a számítását Józsefvárosban

90. születésnapján köszöntötték Molnár Jánost

2015. november 24. kedd

A napokban ünnepelte 90. születésnapját Molnár János. A jó egészségnek örvendő János bácsit Egry Attila, Józsefváros alpolgármestere köszöntötte emléklappal és egy kis ajándékkal.

János bácsi 1925-ben született Fegyverneken, Józsefvárosban 1956 óta lakik. Kétszer házasodott, első feleségét sajnos nagyon korán elveszítette, később azonban újranősült. János bácsinak két gyermeke és három unokája van.

Mint mondta, nagyon szeret a kerületben élni és szerencsés embernek tartja magát, hiszen megtalálta a számítását a József utcában, ahol nyitott egy kis vegytisztító üzletet. 59 éve minden nap bejár dolgozni és akár 10 órát is munkával tölt. Gyermekei szinte beleszülettek a tisztító szakmába, a lánya a mai napig vele dolgozik, a fia pedig a Szentkirályi utcában nyitott egy hasonló profilú üzletet.

Nagyon büszke arra, hogy 2010-ben Kocsis Máté polgármestere személyesen adta át neki a Józsefvárosi Aranykoszorú kitüntetést. 

A mai napig dolgos, 90 éves Molnár Jánosnak Egry Attila alpolgármester adta át a miniszterelnök által aláírt emléklapot és egy kis ajándékot, természetesen a József utcában, János bácsi üzletében.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben