Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Józsefváros tiszteli az időseket

Szépkorúakat ünnepeltek az Olajág Idősek Otthonában

2015. november 25. szerda

Józsefvárosban már hagyománynak számít, hogy az időseket születésnapjukon köszöntik az önkormányzat részéről. A Magdolna negyed képviselője, Balogh István Szilveszter látogatott el a Mátyás téren található Olajág Idősek Otthonába, ahol három szépkorú hölgy is születésnapi tortát kapott.

Az Olajág Otthonok Józsefvárosi Intézményében nagy nap volt a tegnapi, hiszen hárman is születésnapjukat ünnepelhették. A születésnaposokat Balogh István Szilveszter önkormányzati képviselő köszöntötte, aki elmondta: Józsefváros vezetése nagyon fontosnak és értékesnek tartja a kerületben élő időseket. Az élettapasztalatuk segít a fiataloknak megbirkózni a különböző nehézségekkel, valamint összefügg a keresztényi értékrenddel, ha gondoskodunk és megemlékezünk az időseinkről. 

Az ünnepelteknek Balogh István Szilveszter egy-egy csokor virággal és emléklappal kedveskedett. A 95 éves Havasy Magdolna Zalaegerszegen született, és adminisztrátor volt a helyi bányaműveknél. Susla Józsefné szintén 95. életévét töltötte be, az idős néni egy budaörsi tanszergyártó cég raktárában dolgozott utoljára. A Rábatöttösön született Nagy Lajosné 90. születésnapját ünnepelte, korábban állatgondozóként tevékenykedett. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben