Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Budapest 100

Kulturális fesztivál a Nagykörúton

2016. február 10. szerda

A Kortárs Építészeti Központ idén áprilisban is megszervezi a Budapest100 nevű, rendhagyó kulturális fesztivált, melynek témája az idén 120 éves Nagykörút. A fesztivál szervezői kérik a nagykörúti ingatlanok közös képviselőit, tulajdonosait és bérlőit, hogy csatlakozzanak a programhoz, és mutassák be épületüket az érdeklődőknek.

A nagykörúti házak koruktól függetlenül részt vehetnek az eseményen. A program célja, hogy bemutassa a Nagykörút múltját és jelenét, felhívja a figyelmet a benne rejlő lehetőségekre. Közös gondolkodásra invitálja az építészeket és az ott élő civileket, hogy együtt tervezzék újra a pesti Nagykörutat.

A programban való részvétel az ingatlan megnyitását, illetve egy, a ház lakóival és a Budapest100 önkénteseivel létrehozott programot jelenti. A szervezők egy-egy ház programjának kialakításában, megszervezésében és lebonyolításában segítenek.

A szervezők tehát kérik azok jelentkezését, akik ismerik a Nagykörút történetét, vagy van egy jó történetük a házról, amelyben élnek, és szívesen megnyitnák épületük kapuit a programra ellátogatóknak. Jelentkezni lehet a budapest100@kek.org.hu e-mail címen, vagy a +36 20 341 66 88 telefonszámon.

Fotók: Facebook/budapest100

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben