Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Csütörtök délutáni játszóház

Valentin-nap a Kesztyűgyárban

2016. február 12. péntek

Valentin napja a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek világszerte levelezőlapokkal, virágokkal, édességgel és apró ajándékokkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket. Ezt a hagyományt követve a Mátyás téri közösségi házban a fiatalok saját készítésű ajándéktárgyakkal lephették meg a számukra kedves ismerőseiket.

Bugár Kitti, a Kesztyűgyár Közösségi Ház gyermekprogram-koordinátora elmondta: a délután a farsangra való előkészületek és a Valentin nap jegyében telt el. A szervezők vidám beszélgetések közepette ismertették azokat az információkat, amelyeket illik tudni a szerelmesek napjáról. A délután folyamán, a kézműves programon képeslapot készíthettek a gyermekek, amelyekre üzeneteket is írhattak. „A fiatalok nagyon sokat hallanak a médiában a Valentin-napról, ezzel kapcsolatban voltak kérdések, amelyeket megválaszoltunk. A legtöbb gyermek az édesanyjának készített szív alakú képeslapot” – fűzte hozzá Bugár Kitti.

A szervezők a gyermekekkel közösön feldíszítették a nagytermet, ahol a programok, és a nagyszabású farsangi ünnepség előkészületei zajlanak. Február 19-én délután mindenkit sok szeretettel várnak a Mátyás téren a farsangi mulatságra.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben