Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kézműves foglalkozások, vetélkedők is várják a családokat

Izgalmas programok a Kálvária téri játszótéren

2016. április 27. szerda

A jó idő beköszöntével a Kálvária téri játszótéren újra rendszeres programok is várják a családokat. A programok szervezésére a józsefvárosi önkormányzat írt ki pályázatot.

Lassan újra gyerekzsivajjal telik meg a Kálvária téren található játszótér. A szabadtéri játékok mellett ezentúl már szervezett programok is várják az ide látogató családokat. Bíró Zsófia, a Józan Babák Egyesület munkatársa elmondta, hogy gyermekek és a szülők is nagyon várták már, hogy újra beinduljon a – az önkormányzat támogatásával létrejött – programsorozat. „Gyönyörű környezet, szép játékok, és tisztaság várja az ide érkező családokat. Az első alkalommal volt arcfestés, de kézműves foglalkozásokat és kölcsönözhető gyermekjátékokat is kipróbálhattak a gyermekek. Csütörtökön a jó idő sok családot kicsalt a térre, és azon dolgozunk, hogy ezek az alkalmak rendszeresek legyenek egész évben” – tette hozzá Bíró Zsófia. 

Mándi Józsefné nyolc éves unokájával érkezett a játszótérre. „Az elmúlt napokban értesültem arról, hogy ismét lesznek programok itt a játszótéren. Az unokám megérkezésünk után rögtön meg is találta a magának való játékot. Igyekszünk minden ilyen szervezett programra eljönni a jövőben is” – tette hozzá Mándi Józsefné.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben