Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Különleges programokkal várták a gyerekeket

Madarak és Fák napja a Füvészkertben

2016. május 02. hétfő

Április 30-án hatodik alkalommal várta a gyerekeket, családokat a Füvészkert és a Mi Micsoda Klub – a Madarak és Fák napja alkalmából szervezett – egész napos programján. Az esemény idén is nagy sikerrel zajlott, köszönhetően a kellemes tavaszi időnek és a különleges programoknak.

Csaknem hétszázan vettek részt a Madarak és Fák napján az ELTE Botanikus Kertjében, ahol a látogatókat idén is játékos, izgalmas programok várták. A folyamatosan zajló kézműves foglalkozásnak nagy sikere volt a kicsik körében, és sokan álltak sorba, hogy gipszből kiönthessék a Magyarországon talált Komlosaurus őslény lábnyomát vagy a Füvészkertben található mamutfenyő levelét. Az érdeklődők megismerkedhettek a MyNest madárfigyelő állomással is, emellett a szervezők készültek zenés produkcióval, kvíz- és memóriajátékokkal valamint játszóházzal.

Czopf Zsuzsanna a IX. kerületből érkezett kislányával a Füvészkertbe. „A közösségi portálokon rendszeresen követem a Botanikus kert programjait. A kislányom nagyon szeret idejárni, és a mostani esemény még izgalmasabbá tette a kirándulásunkat” – mesélte az anyuka.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben