Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ingyenesen kölcsönözhettek játékokat

Ismét gyermekzsivajtól volt hangos a II. János Pál pápa tér

2016. május 04. szerda

Egyre népszerűbb a Népszínház Kör a Polgári Értékekért játszótéri programja Józsefváros szívében. Az április 30-i esemény azért volt különlegesebb az eddigieknél, mert a gyermekek körében népszerű és modern játékokat lehetett kölcsönözni. A kellemes idő és játszótéren megrajzolt KRESZ pálya is sok családot vonzott a térre.

Oláh Margit, a Népszínház Kör a Polgári Értékekért programvezetője szerint a játszótéri programok egyre népszerűbbek, és már nem csak a józsefvárosiak körében. „A már hagyományosnak mondható kézműves foglalkozásokon kívül játékeszközök kölcsönzésével is bővítettük a palettánkat. Biciklit, rollert, tollasütőt, gólyalábat és sok más játékot lehetett díjmentesen igénybe venni. Rövid időn belül megtelt a játszótér, és nagyon sok gyermek örült a megrajzolt KRESZ pályának, amelyen közlekedési tudásukat próbálhatták ki” – emelte ki Oláh Margit.

Luncz Gábor két gyermekével érkezett a II. János Pál pápa téri eseményre. „Megérkezésünk után a gyermekeim rögtön megtalálták kedvenc játékaikat. Fontos, hogy a szabadban legyenek, és ne csak az óvodákban, iskolában szerezzenek új barátokat, hanem akár itt is. Ez ránk, szülőkre is vonatkozik, hiszen egy nagyszerű közösség formálódik itt” – hangsúlyozta Luncz Gábor.

A Népszínház Kör a Polgári Értékekért játszótéri programja májusban tovább folytatódik a II. János Pál pápa téren.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben