Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nem sikerült a nyaklánc-kitépés

Az egyik elkövetőt a helyszínen elfogták, a társát még keresik

2016. május 04. szerda

Keresi a rendőrség Horváth Norbertet, aki a társával egy aranyláncot próbált kitépni egy idős nő nyakából a Nagyvárad téren. Az ékszert nem sikerült a tolvajoknak megszerezni. A másik elkövetőt, V. Csabát a helyszínen elfogták a rendőrök.

Május 2-án reggel a Nagyvárad téri aluljáró egyik lépcsőjén a 32 éves V. Csaba és a 36 éves Horváth Norbert odalépett egy idős hölgyhöz és kitépték nyakából aranyláncát – olvasható a police.hu honlapon. Az ékszer beakadt a nő ruhájába, így a két férfi zsákmány nélkül maradt.  Az idős nő egy járókelő segítségét kérve a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta V. Csabát. Előállítását követően a férfit gyanúsítottként hallgatták ki. 

A képen látható Horváth Norbert azóta ismeretlen helyen tartózkodik, ellene országos elfogatóparancsot adtak ki.

A józsefvárosi rendőrkapitányság kéri, hogy aki Horváth Norbertről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja munkaidőben a 06 (1) 477-3700 telefonszámot, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es, a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 08rk@budapest.police.hu e-mail címre.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság a két férfi ellen nyomozást folytat lopás gyanúja miatt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben