Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Játékok, koncertek, színházi előadások

Gyermeknapi programok Józsefvárosban

2016. május 23. hétfő

Május utolsó hétvégéjén számos program közül választhatnak a józsefvárosi családok Gyermeknap alkalmából, a kerület több pontján is játszóház, ügyességi játékok, gyermekszínházi előadások és sok más érdekesség várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Május 27-én, pénteken a Mátyás téren, a Kesztyűgyári Gyermeknapon 15 órától állatsimogató, cukorkaágyú, arcfestés és különféle ügyességi programok hívogatják a látogatókat.

Május 28-án, szombaton, a Bródy-piknik keretében kézműves foglalkozás, bűvészsuli és óriásbuborék-show is szórakoztatja majd az apróságokat a Gutenberg téren és a Bródy Sándor utcában, 14.30-tól 18 óráig. A Teleki téri Gyermeknapon 13 órától 17 óráig játékos vetélkedőket rendeznek, de a Hókirálynő Meseszínház előadását is megtekinthetik a gyermekek. 

Május 29-én, vasárnap, a Józsefvárosi Önkormányzat Gyermeknapján a Turay Ida Színház előadása, légvár és óriás társasjáték csalogatja a kicsiket a kerület új főterére, a Horváth Mihály térre 10 órától.

A II. János Pál pápa téren Masni és Pocó bábelőadással, Szalóki Ági koncerttel és arcfestéssel készül a Népszínház Kör a Polgári Értékekért 10-től 18 óráig, ahol immár hagyományosan ingyenes játék és sporteszköz kölcsönzésre is lesz lehetőség. A Tűzoltó Gyermeknap keretében pedig az ifjú lánglovagok megismerkedhetnek a VIII. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság életével, a Dologház utcában 10-től 16 óráig várják a családokat.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben