Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Befejező szakaszba jutott a Teleki téri felújítás

Újra változik a villamosok forgalmi rendje

2016. május 23. hétfő

A Teleki László téri villamosvágány-felújítás és útépítés befejező üteméhez érkezett, ezért átmenetileg újra változik az ott közlekedő villamosjáratok forgalma. A munkálatok végeztéig – várhatóan június 25-ig – a 28-as, a 28A, a 37-es, a 37A és a 62-es járat az eddigiektől eltérő rendben közlekedik.

A mai naptól várhatóan június 25-éig a 28-as, a 28A, a 37-es és a 37A villamos a teljes útvonalán, menetrend szerinti végállomásai között közlekedik, azonban a Dobozi utca és a Kis Fuvaros utca közötti pályaszakaszon mindkét irányba ugyanazon a vágányon. Ezért a Teleki László téren minden szerelvény a Kőbánya irányú peronnál áll meg. Ennek megfelelően kis mértékben változik mind a négy villamosjárat indulási időpontja.

A 62-es villamos – ahogy az építkezés kezdete óta – ebben az időszakban továbbra is Rákospalota, MÁV-telep és a Keleti pályaudvar M között, a Magdolna utca megálló után a 24-es villamos vonalára terelve közlekedik. A Magdolna utca megállóhelytől a Blaha Lujza térre a 28-as, a 28A, a 37-es vagy a 37A villamosra átszállva lehetséges eljutni.

A változásokat várhatóan június 26-ig kell figyelembe vennünk, amikortól minden érintett villamos vonalán visszaáll a felújítása előtt használatos forgalmi rend – tájékoztat a BKK.hu.

Fotó: Torontáli Krisztián

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben