Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Újabb előadások a közös képviselőknek

A közös költség behajtásától a szomszédháborúkig

2016. május 25. szerda

Két érdekes témával folytatódik a Magyar Közös Képviselők Egyesületének (MaKKE) előadássorozata június 14-én, kedden 18 órakor a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.

Újabb szakmai előadások keretében tehetik naprakésszé ismereteiket a kerületi közös képviselők azokban a témákban, amelyek a napi munkájukat érintik. A kerületi önkormányzat és a Magyar Közös Képviselők Egyesületének június 14-i előadásain mások mellett terítékre kerülnek az eredményes közös költség behajtásának módszerei és a szakemberek ismertetik az adóügyekkel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket is.

A Szomszédháború és egyéb lakásproblémák című előadásban a bérlők és a bérleti szerződések szabályai kerülnek előtérbe. Az előadók külön kitérnek a klímaberendezések beszerelésével kapcsolatos kérdésekre, hiszen ezek napi szinten feszültséget okoznak egyes társasházakban. A lakáshotelek megrendszabályozásának kérdéséről is beszélnek majd az előadók, mivel ez a szolgáltatás élhetetlen állapotokat teremt sok társasházban.

A programok mindenki számára közérthető módon ismertetik a legújabb szakmai tudnivalókat. Nemcsak a közös képviselőknek szólnak az előadások, az eseményen mindenképpen érdemes részt venniük azoknak a társasházi tulajdonosoknak, számvizsgáló bizottsági tagoknak is, akiket komolyabban foglalkoztatnak a társasházukra vonatkozó jogszabályok és az épületek műszaki állapota.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben