Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Finomságok kedvező áron

Epervásár az Új Teleki téri Piacon

2016. május 31. kedd

A megújult Teleki téri Piac közepén két nagy standdal várták azokat a vásárlókat, akik elérhető áron, ízletes epret szerettek volna vásárolni pénteken és szombaton. A hazai termelőktől származó zamatos eper ára nem változott a tavalyihoz képest, annak ellenére, hogy az időjárás nem kedvezett a gazdáknak. A józsefvárosiak nagyon várták már a gyümölcs érkezését, hosszú sorok kígyóztak a standoknál.

Unger Ákos zöldség-gyümölcs kereskedő már tavaly is részt vett az epervásáron, idén is fóliás és szabadföldön termesztett gyümölcsöt árusítanak. „2016-ban nem változtattunk az árakon, 349 Ft/kg a befőzési eper, a középkategóriás 599 Ft/kg, az extra méretű pedig 699 Ft/kg.

A józsefvárosiak elégedettek a portékával, hiszen sokan álltak sorba a standnál. Jövő héten folytatódnak az eper napok, az időjárás jóra fordult, valószínűsítem, hogy a jelenleginél is olcsóbban tudjuk árusítani a finom gyümölcsöt” – hangsúlyozta a kereskedő.

Máténé Czanik Éva is bevásárolt eperből a Teleki téri piacon. „Már nagyon vártuk a szezont, én is és a férjem is nagyon szeretjük a gyümölcsöt. Az árak elfogadhatóak, a portéka pedig szemmel láthatóan gyönyörű” – emelte ki az asszony.

Ezen a héten, pénteken 6-18 óráig és szombaton 6-14 óráig tartanak epervásárt a piacon.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben