Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Tizenhat éve a virágkereskedelemben

Reggelente virágba borul az Új Teleki téri Piac

2016. augusztus 17. szerda

A megújult Teleki téri Piacra nem csak az ízletes zöldség és gyümölcs, vagy a mindig friss húsáruk miatt érdemes kilátogatni. A csarnokba belépve szinte lehetetlen nem észrevenni a különböző színekben és illatokban pompázó virágstandot. Az itt dolgozó házaspár immár tizenhat éve szolgálja hűségesen a józsefvárosi vásárlókat.

Burka Jánosné és férje Józsefvárosban élnek, jól ismerik a Teleki téri Piacra járó kerületi lakosokat. „A páromnak és a szüleinek 35 évig volt virágboltjuk a Váci utcában, ez volt az alapja a mi vállalkozásunknak is. Azt az üzletet tizenhat évvel ezelőtt felszámolták a csökkenő forgalom miatt, és itt nyitottunk újra. Mivel mi is Józsefvárosban élünk, nagyon sok piacra kilátogatót ismerünk" - meséli a virágárus.

"A legkelendőbb a vágott virág, a rózsa, a szegfű, nyáron a kardvirág. De árulunk cserepes növényeket, ültetni valókat is. Rendszeresen keresnek bennünket az itt élők, hogy készítsünk csokrokat születésnapokra, névnapokra, ballagásokra. A rendeléseket egy napon belül teljesíteni tudjuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen igényeik vannak az itt élőknek, mind a portéka, mind az árak tekintetében” – hangsúlyozta Burka Jánosné.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben