Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Megvertek és kifosztottak egy embert

A rendőrök elfogták a garázda személyeket

2016. augusztus 27. szombat

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a személy, akit két férfi bántalmazott és kifosztott egy józsefvárosi benzinkútnál augusztus 7-én. A rendőrök őrizetbe vették a két gyanúsítottat és indítványozták előzetes letartóztatásukat. A fotó illusztráció.

A 42 éves J. Imre és a 24 éves Sz. Richárd augusztus 7-én késő este egy VIII. kerületi benzinkútnál előzetes szóváltást követően annyira megvertek egy embert, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett - olvasható a rendőrség honlapján. Miután az áldozat magához tért, Sz. Richárd és társa kényszerítették, hogy beszálljon autójukba. J. Imre ezt követően elvette a kábult, védekezésre képtelen férfi mobiltelefonját és készpénzét, majd később a XI. kerületben kitették az autóból.

A rendőrök a nyomozás eredményeként beazonosították és augusztus 25-én, a reggeli órákban elfogták a gyanúsítottakat VIII. kerületi lakásaikban. Az életvédelmi nyomozók a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásukat.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben