Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Vizes” játékokkal várták a gyermekeket

Nyárbúcsúztató a II. János Pál pápa téren

2016. augusztus 30. kedd

Augusztus 28-án a Népszínház Kör a Polgári Értékekért által szervezett programok révén ismét gyermekzsivajtól volt hangos a II. János Pál pápa tér. A különböző ügyességi játékokon, arcfestésen kívül vizes játékokkal is várták a legkisebbeket, amelynek a jó idő is kedvezett.

Oláh Margit, a Népszínház Kör a Polgári Értékekért rendezvényszervezője elmondta, hogy a jó időnek köszönhetően vizes feladatokkal, játékokkal várták a legkisebbeket a II. János Pál pápa téri játszótérre.

„ A mostani alkalommal egy nyárbúcsúztató rendezvényt tartottunk hűsítő feladatokkal, hiszen nagyon meleg van. Olyan játékokkal vártuk a gyerekeket, mint például a horgászat, légfoci, nyári curling, és persze a nagy sláger, az arcfestés sem maradhatott el. A fiatalok körében nagyon népszerűek ezek a vasárnapi programok, sőt, más kerületekből is rendszeresen érkeznek” - emelte ki Oláh Margit.

Kindner Mária kétéves gyermekével érkezett a II. János Pál pápa téri játszótérre. „Mi is kerületben élünk, és egy közösségi oldalon értesültünk a ma délelőtti eseményről. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermekem minél többet legyen a szabad levegőn, és hasonló korú társaival ismerkedjen és játsszon” – tette hozzá a fiatal anyuka.   

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben