Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Az egyik legjobb minőségű fürdővíz a fővárosban

Hétvégén újra nyit a Losi uszodája

2016. augusztus 31. szerda

A nyári szünet után nemcsak az iskola kapuit nyitják meg, hanem a közkedvelt Losi uszodát is. A Losonci Téri Általános Iskolában működő uszodában a nyári szünet alatt többek között felújították a vizesblokkokat és a padokat, így egy korszerű és kifogástalan vízminőségű uszoda várja a sportolni vágyókat.

A szeptember elsejei tanévnyitó után az úszásoktatás is megkezdődik a Losonci Téri Általános Iskola uszodájában, és a sportolni vágyók is újra igénybe vehetik a medencét.

„Szeptember első hétvégéjétől ismét nyitva áll bárki számára a Losi 25 méter hosszú és 11 méter széles medencéje. A múlt heti ÁNTSZ-vizsgálat eredménye szerint a fővárosban az egyik legjobb minőségű vízzel várjuk az idelátogatókat. A nyári szünetben felújítottuk a medence szélén található padokat, a medencét újrafugáztuk, megtörtént a női és férfi öltözőkben a vizesblokkok felújítása, valamint labdavédő hálókat is felszereltünk” – mondta lapunknak Legény Zoltán, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Intézményműködtetési Divízió műszaki csoportjának vezetője.

Az önkormányzat továbbra is szeretne mindenki számára elérhető sportolási lehetőséget biztosítani, így a jegyárak nem változtak. A kerületben élők továbbra is kedvezményesen vehetik igénybe a szolgáltatásokat: hétköznap 800, a hétvégén 1000 forintért, míg a más kerületben élők hétköznap 1000, a hétvégén 1200 forintért válthatnak belépőt az oktatások előtt és után.

Nyitva tartás:

hétfő–péntek: 6.00–7.30 és 19.00–21.00.

szombat–vasárnap: 8.00–16.00.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben