Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Mesevilággal várják a családokat

Tündértalálkozó a Kálvária téren

2016. szeptember 06. kedd

A Turay Ida Színház szeptember 10-én, szombaton kettő órától egy különleges programmal csábítja a józsefvárosiakat a Kálvária térre. A Tündértalálkozón többek között Tündérkerttel, Kobold műhellyel, Manóvarázsdával, előadásokkal, koncertekkel várják a kicsiket és nagyokat. Az ingyenes program varázslatos kikapcsolódásnak ígérkezik a családoknak – mondta lapunknak Darvasi Ilona, a színház alapító igazgatója.

„Szeptember 10-én „tündércsaládokat” várunk a Turay Ida Színházhoz! Kobold apukák, tündér anyukák és kislányok, manó kisfiúk népesítik majd be a Kálvária tér „Tündérkertjét”. Persze azokat is szívesen látjuk, akik most még nem készítenek maguknak jelmezt otthon, de akik abban jönnek, ajándékot kapnak. Gondoljanak csak bele a szülők, hogy milyen életre szóló élmény lesz a gyerekeknek, ha a családdal együtt látogathatnak ki egy ilyen különleges alkalomra!” – mesélte a részletekről Darvasi Ilona.

A Tündértalálkozó 14 órakor veszi kezdetét a nagyszínpadon a Tündéria című mesejátékkal, amely egy varázslatos mesevilágba repít el bennünket. Az előadást követően 15 órakor nyitja meg kapuját a Tündérkert, ahol a Mesepalotában megismerkedhetnek a gyerekek a sötétben látó Tündérrel, tanulhatnak" tündetáncot", és énekelhetnek valódi tündérekkel. 

A Varázsdában egy kicsit manóvá, tündérré lehet válni, míg a Kobold műhely rejtekében varázspálcát készíthetnek maguknak az újdonsült „manótanulók”. S míg a Tündérkertben sok csodás dolog történik, addig a nagyszínpadon is folyamatosan váltják egymást a színház művészei. 

A felnőtt tündéreknek és koboldoknak este 10 óráig szól majd a változatos zene, részleteket láthatnak a Turay Ida Színház előadásaiból, a színészkoncert után még táncra is perdülhetnek. 

A Turay Ida Színház kedvezményeket is kínál a közönségnek. „Különlegességgel is várjuk a józsefvárosiakat! Ezen a napon a színház pénztárában mindenki 10 százalékkal olcsóbban veheti meg a jegyét, bérletét, de ha tündér, manó vagy kobold jelmezben jön, 20 százalék kedvezményt kap!” – mondta Darvasi Ilona.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben