Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Vidám délután a Mátyás téren

Őszköszöntő játszóház a Kesztyűgyárban

2016. szeptember 10. szombat

A nyári tábor és az első tanítási hét után visszatértek a pénteki, gyermekprogramokkal teli délutánok. Szeptember 9-én Őszköszöntő játszóház címmel várták a Kesztyűgyár Közösségi Házba a józsefvárosi gyerekeket. A játékból és jókedvből nem volt hiány, mindenki megtalálta a kedvére valót.

Szalga Boglárka, a Kesztyűgyár Közösségi Ház „Őszköszöntő játszóház” elnevezésű program felelőse elmondta, hogy a nyári tábor után visszatérnek a játékos és vidám péntek délutánok a Mátyás térre. „A tanév kezdése után már nem töltenek itt egész napokat a gyermekek, de szívesen kapcsolódnak ki az izgalmas játékok segítségével.

Az első ilyen pénteken a fiatalok kipróbálhatták az udvaron az ugráló várat, a lépegető rollert, a zsonglőrködést és a trambulint. A teremben felállított pingpongasztal és a csocsó továbbra is nagyon népszerű, és akinek volt kedve, részt vehetett egy kézműves foglalkozáson is” – emelte ki a Szalga Boglárka.

A Kesztyűgyár Közösségi Házban a tematikus programokon kívül minden pénteken családi, illetve gyermekprogramokkal várják a környékbeli fiatalokat.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben