Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Születésnapi ünnepség a Mátyás téren

Húszéves az Olajág Idősek Otthonának józsefvárosi intézménye

2016. szeptember 15. csütörtök

Kerek évfordulós születésnapi ünnepséget rendeztek a Mátyás téren, az Olajág Idősek Otthonának józsefvárosi intézménye immár két évtizede nyitotta meg kapuit. A rendezvényen a szervezők visszaemlékeztek az elmúlt húsz év legfontosabb pillanataira, valamint színvonalas műsorral kedveskedtek az időseknek.

Staller Judit, az Olajág Idősek Otthonának józsefvárosi intézményének vezetője elmondta, hogy a kerületben működő otthon rendkívül jól megközelíthető az itt élőknek, és a hozzátartozóknak egyaránt. „Jelenleg hatvanöt idős lakik az otthonban, akiknek állandó felügyeletet biztosítunk. Napközben igyekszünk tartalmas programokkal szolgálni, ilyen például a kutyaterápia, a zenei és a művészeti foglalkozások. De rendszeresen megyünk kirándulni az otthon lakókkal, illetve különböző előadásokat szervezünk az időseinknek. A helyi önkormányzattal kiváló kapcsolatot ápolunk, tőlük béreljük ezt a csodálatos kertet, amely nélkül sokkal szürkébbek lennének a hétköznapjaink. Továbbá rendszeresen látogat bennünket Balogh István Szilveszter képviselő úr, aki az idősek születésnapján felköszönti az ünnepelteket. Az itt élők nagyon szeretik ezt az otthont” – tette hozzá az intézményvezető.

Madaras Tibor húsz éve él az Olajág Idősek Otthonának józsefvárosi intézményében. „Nagyon szeretek itt lenni, az ápolók nagyon kedvesek és törődnek velünk. Gyakran kijárok a megújult a Teleki térre kártyázni, rejtvényt fejteni és beszélgetni. Én csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az otthont” – hangsúlyozta Madaras Tibor.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben