Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Megfenyegették a középkorú nőket

Fideszes aktivistákat támadtak meg Józsefvárosban

2016. szeptember 26. hétfő

A Népliget metrómegállónál két fideszes aktivista nőt támadtak meg a múlt héten, egyikük ötéves kislánya is jelen volt a történtekkor. A jozsefvaros.hu elérte az érintetteket, akik elmondták: először egy nő, majd vele együtt egy férfi is zaklatta őket. Az egyik aktivistát le is köpték a támadók.

Az október 2-ai, kényszerbetelepítés elleni népszavazásról tájékoztatta a járókelőket az a két aktivista, akikhez a múlt héten két személy lépett oda. A támadók kiabálni, kötekedni és köpködni kezdtek. Az egyik aktivista, egy 59 éves nő a jozsefvaros.hu-t arról tájékoztatta, hogy jelenleg is a vérvétel eredményére vár, mert nem zárható ki, hogy valamilyen fertőzést is elkaphatott az őt leköpő támadóktól. 

A másik hölgy egy 39 éves, kétgyermekes anyuka, akinek ötéves kislánya is a helyszínen tartózkodott. Elmondása szerint a kislány nagyon megijedt, de szerencsére nem történt baja.

A két nő feljelentést tett, a rendőrség vizsgálja a történteket, és keresik az elkövetőket. A támadást a térfigyelő kamera is rögzítette, a felvétel a rendőrségnél van.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben