Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Közzétették a Teréz körúti robbantó képmását

2016. szeptember 26. hétfő

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. A rendőrség a szeptember 24-én este a Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen elkövetőjéről fénykép- és videófelvételekkel rendelkezik – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A videó megtekintését kizárólag 18 éven felüli és erős idegzettel rendelkező olvasóinknak ajánljuk.

A főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült. A rendőrség keresi az elkövetőt. Az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, aki az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a fényképeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számot, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számát. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli – olvasható a rendőrség honlapján.

Az alábbiakban közöljük a police.hu által közzétett felvételeket:

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben