Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Útlezárások a kerületben

Már szombattól forgalomkorlátozásokkal kell számolni

2016. október 21. péntek

Józsefvárosban több szakaszon számíthatnak a járművezetők forgalomkorlátozásra hétvégén az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója alkalmából szervezett rendezvények miatt.

Az útlezárások már szombattól megkezdődnek.

Október 22-én 12 órától másnap 24 óráig lezárásra kell számítani a József körút páros oldalán az Üllői út és a Práter utca között, valamint a Práter utca mindkét oldalán a Kisfaludy utca és a József körút között.

Szintén október 22-én tilos lesz megállni 14 órától 23 óráig a II. János Pál pápa téren az Erkel Színház mellett a Szilágyi utca és a Bezerédi utca között.

Október 23-án, vasárnap reggeltől késő estig több órán át tartó forgalomkorlátozásra kell számítani. 

Október 23-án 24 óráig útlezárás lesz érvényben a Márkus Emília utca páros oldalán, a Bródy Sándor utca mindkét oldalán, a Puskin utca és a Szentkirályi utca között.

Vasárnap 13 óra 30 perctől 17 óra 30 percig a Rákóczi út a Blaha Lujza tér és az Astoria között valamint 13 óra 30 perctől 22 óráig a Bródy Sándor utca a Szentkirályi utca és a Puskin utca között szintén forgalomkorlátozásra lehet számítani. 

Szakaszosan és időszakosan lezárásra kerül október 23-án 17 óra 30 perctől 18 óráig a Corvin köz-József körút-Baross utca-Szentkirályi utca-Bródy Sándor utca útvonal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben