Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nemzetközi díjat nyert a magyar ingatlanfejlesztő

A Corvin-sétány egyik lakóépületét díjazták

2016. december 03. szombat

Ismét rangos elismerést kapott a Cordia. A Futureal-csoport lakóingatlan-fejlesztési divíziójának beruházásai közül a többszörös díjnyertes Corvin-sétány egyik utolsó lakóépülete, a Park Residence érdemelte ki a neves CIJ ingatlanos szaklap szakértői által odaítélt díjat.

A zsűri értékelése szerint, a Park Residence - amellett, hogy egyedi építészeti megoldásokat alkalmaz - egy hangulatos, zöld liget a belváros szívében. A nagyméretű, különleges kialakítású, parkosított belső kert, a színes padok, a növénykazetták és a bejáratnál elhelyezett élő növényekből telepített zöld fal meghitt kertvárosi hangulatot idéznek.

A hatályos előírásoknál lényegesen jobb energiahatékonysági mutatókkal rendelkező épület várhatóan 2017 elején készült el, és már mind a 227 lakás gazdára talált. 

A Corvin-sétány 2010-ben elnyerte Európa legjobb vegyes funkciós ingatlanprojektje címét az International Property Awards szakmai megmérettetésén, 2014-ben pedig az ingatlanfejlesztés Oscarjának is nevezett Urban Land Institute (ULI) Global Award for Excellence díjával is kitüntették.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben