Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ünnepi hangulat Józsefváros szívében

A Kesztyűgyárban járt a Mikulás

2016. december 05. hétfő

Rendhagyó módon ezúttal december 4-én, vasárnap látogatott el a Kesztyűgyár Közösségi Házba a Mikulás. Az időpont megválasztása jó döntésnek bizonyult, hiszen zsúfolásig megtelt a nagyterem, ahol közel kétszáz csomagot kaptak a gyerekek a nagyszakállútól. Az ünnepségen a jó hangulatról egy zenés, interaktív előadás is gondoskodott.

Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház szakmai vezetője elmondta, hogy a gyermekek iskolai, és a felnőttek munkahelyi elfoglaltságai miatt választották a vasárnapi időpontot az ünnepségre. „A Mikulás-váró kreatív sarokban kézműves foglalkozást tartottunk a gyerekeknek, ahol ünnepi díszeket készíthettek, ezt követően a Csili Csili Csilingel a Szán c. interaktív zenei előadásra invitáltuk meg a családokat.

Végül délután négy órakor megérkezett hozzánk a Mikulás, aki összesen kétszáz csomagot adott át minden tizennégy év alatti gyermeknek” – emelte ki a szakmai vezető.

Németh Magdolna két kislányával érkezett az ünnepségre. „Gyermekeim gyakran járnak ide különböző programokra, az egyikőjük táncol és jógázik, míg a nagyobbikat matematikából mentorálják. Ma délután az itt lévő gyermekek egy maradandó élménnyel gazdagodtak, nem beszélve arról, hogy közösségépítő hatása van egy ilyen rendezvénynek” – hangsúlyozta Németh Magdolna.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben