Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Ismerős arcok közös otthona”

Malek Andrea adventi koncertje a Józsefvárosi Galériában

2016. december 09. péntek

Ismét megtelt a Józsefvárosi Galéria nagyterme, ahol Malek Andrea adventi koncertjét hallgathatták meg a megjelent vendégek. A koncert előtti köszöntőből kiderült, hogy a Galéria színvonalas programjai évről évre egyre több látogatót vonzanak és nemcsak Józsefvárosból. A csütörtök esti rendezvényen jelen volt Sántha Péterné alpolgármester is.

Szabó Erzsébet, a Józsefvárosi Galéria kulturális igazgatója köszöntötte az adventi koncerten megjelent vendégeket, és egy rövid beszámolót tartott a 2016-os évről. „Malek Andrea adventi koncertjével szerettünk volna köszönetet mondani mindazoknak, akik szívügyüknek tekintik a Galériánkat.

Sipos Orsolya művészeti munkatárs, Sántha Péterné alpolgármester és Szabó Erzsébet, a Józsefvárosi Galéria kulturális igazgatója

Külön köszönetet mondtunk a klubkártyásainknak, ők a mi törzslátogatóink, valamint az együttműködő partnereinknek. Ebben az évben 11 kiállítást rendeztünk, 530 programot szerveztünk, és 37.500 látogatót járt intézményünkben 2016-ban” - emelte ki Szabó Erzsébet.

Sántha Péterné alpolgármester is ellátogatott az adventi koncertre. „Rendkívül színvonalas programok és rendezvények zajlanak a Galériába. Nagyon sok ismerős arcot látok, ami azt jelenti, hogy hűséges és rendszeres látogatói vannak a helynek. Mondhatnám, hogy ismerős arcok közös otthona ez a kulturális tér, amely a józsefvárosiak szívéhez nőtt” – hangsúlyozta az alpolgármester.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben