Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kétszer lopott el egy Polskit Zuglóból

Józsefvárosban fogták el az autótolvajt

2017. január 10. kedd

Január 6-án és 7-én éjjel is ellopta ugyanazt a Polskit egy 19 éves fiatalember. A tolvaj első alkalommal a XIV. kerületből elkötött autóval a Puskás Ferenc Stadionig jutott. A lopásról bejelentés érkezett, a rendőrök pedig másnap reggel meg is találták a járművet, ám mivel az autó üzemképtelen volt, ezért a tulajdonos nem tudta hazaszállítani. A gyanúsított másnap visszament a gépjárműért, de nem jutott vele messzire, a Salgótarjáni úton elfogták a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 19 éves fábiánházi M. E. ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – olvasható a rendőrség honlapján. A Salgótarjáni úton elfogott férfi azzal védekezett, hogy a tulajdonos tudtával tolta el az autót. A rendőrök felvették a kapcsolatot a jármű tulajdonosával, aki közölte, hogy a személygépkocsit január 6-án éjjel a XIV. kerületből, az Egressy útról ellopták és azt a rendőrségen be is jelentette. A járművet a rendőrök még aznap délelőtt a Puskás Ferenc Stadionnál megtalálták és erről értesítették a tulajdonost, aki nem tudta elszállítani autóját, mert eltört annak kormányműve.  

A gyanúsított elmondta, hogy a lopott autót azért hagyta hátra a stadionnál, mert mennie kellett dolgozni, ezért másnap ment vissza érte, és miközben tolta, akkor fogták el. A férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben