Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Több mint 20 kiállító várja a diplomásokat

Tavaszi állásbörze az Óbudai Egyetemen

2017. február 10. péntek

Február 23-án ismét megrendezi az Óbudai Egyetem a 18 éves múltra visszatekintő állásbörzéjét, amely alkalmat nyújt az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. A Tavaszmező utcai rendezvényen több mint húsz kiállító várja majd az érdeklődőket.

Ebben az évben a partner középiskolák végzőseit is várják a rendezők az első nagyobb állásbörzére. A program lehetőséget kínál a cégek számára a bemutatkozásra, állásajánlataik ismertetésére, az egyetem hallgatói és oktatói pedig informálódhatnak a friss diplomások iránti keresletről.

Az állásbörze kiváló alkalom mind az új munkaerő, mind a leendő munkahely felkutatására. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendezvényen megjelenő cégek és a diákok egyaránt hasznos ismeretekkel gazdagodva távoznak. A személyes találkozás lehetőséget ad a közvetlenebb kapcsolat kialakítására a hallgatók és leendő munkaadóik között, de a résztvevő cégeknek arra is lehetőségük nyílik, hogy felmérjék a frissen végzettek szakmai felkészültségét, tapasztalatát és a munkahellyel szemben támasztott elvárásaikat. 

Bővebb információ az Óbudai Egyetem honlapján érhető el.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben