Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kábítószerek széles skáláját árusították

Újabb két drogkereskedőt fogtak el a rendőrök

2017. február 12. vasárnap

Egyebek mellett kokaint, LSD-t, ecstasyt, amfetemint és más kábítószereket foglaltak le a rendőrök egy Rákóczi úti lakásban február 10-én. Az ott lakó K. Szilvesztert és fiatalkorú barátnőjét kábítószer-kereskedéssel gyanúsítják, és indítványozták előzetes letartóztatásukat. Mellettük elfogtak három vásárlót is, akik ellen kábítószer-birtoklás miatt indult eljárás. A fotó illusztráció.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozóinak információi szerint egy Rákóczi úton lévő társasházban kábítószer kereskedelem folyt – olvasható a police.hu oldalon. Február 10-én ellenőrzési céllal mentek be a társasház egyik lakásába, ahol elfogták az ott lakó 32 éves K. Szilveszter, valamint a 17 éves barátnőjét. Az elfogást megelőzően a két személy a 20 éves Gy. Ádámnak MDMA-t, míg a 32 éves B. Viktornak marihuánát adott el a lakás előszobájában. A nyomozók mind a négyüket, valamint B. Viktor barátját, a közelben várakozó 23 éves G. Bencét elfogták és előállították.

A házkutatás során a nyomozók 350 gramm marihuánát, 116 gramm amfetamint, 230 darab LSD bélyeget, 74 darab különféle tablettát, 3,6 gramm ectasy kristályt, valamint 5,4 gramm kokaint, és pszilocin gombát, valamint 181.000 forintot, 400 eurót, továbbá a kábítószerek értékesítéséhez és csomagolásához alkalmas eszközöket is lefoglaltak.  

A rendőrség K. Szilveszter, illetve a fiatalkorú lány ellen kábítószer-kereskedelem, míg Gy. Ádám, B. Viktor és G. Bence ellen kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, továbbá indítványozta a két kábítószer-kereskedéssel gyanúsított személy előzetes letartóztatását.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben