Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Félmillió forint értékben loptak telefont

2017. február 20. hétfő

Az eladók figyelmét elterelve másolatokra cserélt ki két nagy értékű mobiltelefont három férfi egy Futó utcai bevásárlóközpontban február 17-én. A gyanúsítottakat a rendőrség keresi, ezért kérik, hogy aki felismeri a képen látható személyeket, tegyen bejelentést a rendőrségen.

A három  férfi február 17-én délután bement egy Futó utcai bevásárlóközpontban lévő boltba, és elterelve az eladó figyelmét replika telefonokra cseréltek ki két mobilt, majd az eredeti telefonokkal távoztak - olvasható a police.hu oldalon. A kár több mint 500 ezer forint. A gyanú szerint ugyanez a háromfős társaság négy nappal korábban egy II. kerületi boltból is lopott telefonokat. A módszer ugyanaz volt, ott is elterelték az eladó figyelmét, majd kicserélték a mobilokat. Az elkövetőkről a bolt kamerája felvételeket készített.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az ismeretlen tettesek ellen lopás vétség miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben