Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Jelmezt öltöttek a legkisebbek

Farsangi mulatság a Kesztyűgyárban

2017. február 20. hétfő

Izgalmas programokkal, finom limonádéval és frissen sült fánkkal várta a Kesztyűgyár Közösségi Ház a józsefvárosi fiatalokat péntek délutáni farsangi rendezvényére. A gyermekeknek lehetőségük volt álarcot készíteni, részt vehettek egy interaktív zenés mesejátékon és nem maradt el a jelmezverseny sem.

A Kesztyűgyár Közösségi Ház évről évre rendez farsangi mulatságot a környéken élő gyermekeknek. „Programunk első felében a gyermekeknek lehetőségük volt álarcot vagy maszkot készíteni, közben házi készítésű limonádéval és fánkkal kínáltuk őket.

Ezt követően a Színházikó Társulat interaktív zenés mesejátékán vehettek részt a gyerekek. Végül a mindenki által várt jelmezverseny következett, amelyen értékes nyereményeket osztott ki a háromtagú zsűri” – emelte ki Varga Zita, a Kesztyűgyár szakmai vezetője.

Mata Ágnes három gyermekével érkezett a Kesztyűgyárban megrendezett farsangi rendezvényre. „Közel három éve rendszeresen járunk a Mátyás téri közösségi házba, a gyerekek mindig megtalálják a kedvükre való programokat.

A mostani rendezvényre is lelkesen készültek, és nagy izgalommal várták a farsangot. Nagyon jó a kapcsolatunk minden itt dolgozó szakemberrel, akik nemcsak a gyerekekre, hanem a szülőkre is gondolnak a programok összeállításakor. Fontos az is, hogy szülők között is kialakult egy jó kapcsolat, és nem csak a gyerekek leltek itt új barátokra” – tette hozzá a háromgyermekes fiatal anyuka. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben