Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Másodfokon sem nyert a valóságshow-szereplő

Alekosz elvesztette józsefvárosi nyereménylakását

2017. február 20. hétfő

Nagy Alekosznak vissza kell adnia józsefvárosi nyereménylakását, ugyanis a másodfokú bíróság sem neki adott igazat. A valóságshow-szereplő 2011 májusában nyerte meg a Való Világ 4-et: júliusban megkapta az 51 négyzetméteres, 61 négyzetméteres terasszal rendelkező lakását, az RTL pedig utalni kezdte a havi egymillió forintos nyereményt, ami eredetileg egy éven át járt volna számára. Nagy Alekosz azonban hamarosan a konkurens TV2 képernyőjén bukkant fel: ezzel az RTL szerint szerződésszegést követett el.

2012 januárjában jogi úton folytatódott az ügy. A per sokáig elhúzódott, amit másodfokon is megnyert az RTL: Alekosznak a lakást is vissza kell adnia, sőt, az 1,2 milliós perköltséget is meg kell fizetnie. Ha nem teszi, végrehajtót küldenek rá – hangzott el a Fókusz című műsorban. Alekosz az eset kapcsán úgy fogalmazott: „Megmondom, mi van. A lakás továbbra is az én tulajdonomban van. Ahogyan évekkel ezelőtt is. Az ügy még nem ért véget".

A legtöbb realityszereplő itthon olyan szerződést ír alá, amelyben az áll, hogy a műsor után 2-3 évig nem mehet rivális tévéhez, és az őt „felfedező" médiavállalat, csatorna rendelkezésére kell állnia: különféle magazinműsorokban való szereplés, promóciós munkák esetén. 

Forrás: origo.hu

Fotó: facebook.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben