Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Konfliktus miatt garázdaság

Néhány órán belül elfogták a tetteseket

2017. február 25. szombat

Mindössze néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a két budapesti nőt, akik egy korábbi konfliktus miatt bántalmaztak majd kifosztottak egy 16 éves lányt az Orczy téren. A nyomozók előterjesztést tettek a két tettes előzetes letartóztatásának indítványozására.

A 23 éves M. Klaudia és 17 éves társa február 23-án 15 óra 10 perc körül az Orczy téren egy korábbi nézeteltérés miatt földre rántottak egy 16 éves lányt. M. Klaudia ezután egy késsel kétszer felé szúrt, amit a sértett a kezével kivédett, ennek során azonban jobb keze megsérült. Amikor a sértett – aki könnyű sérüléseket szenvedett– fel akart állni, akkor újra bántalmazták. M. Klaudia korábban a lány földre esett nyitott táskájából kivette az abban lévő pénzt, majd társával együtt elszaladtak a helyszínről.

A nyomozók beazonosították a két elkövetőt, akiket a rendőrök hat órával később Józsefvárosban elfogtak majd előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságára. A nyomozók –őrizetbe vételük mellett– gyanúsítottként hallgatták ki őket kifosztás és garázdaság bűntett miatt és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben