Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Senki sem sérült meg

Késsel fenyegette meg apját egy zavart férfi

2017. február 27. hétfő

Késsel a kezében fenyegetőzött egy férfi hétfőn Rökk Szilárd utcai lakásában, ám a rendőröknek még a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak kiérkezése előtt sikerült együttműködésre bírniuk. Az eset során senki sem sérült meg - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya. A fotó illusztráció.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 23 éves férfi egy Rökk Szilárd utcai lakásban eddig ismeretlen okból zavartan viselkedett és egy konyhakéssel a kezében fenyegetőzött. A férfi édesapja elhagyta az ingatlant és értesítette a rendőrséget. Ezalatt a fiatalember eltorlaszolta egy szekrénnyel a bejárati ajtót, a rendőröket pedig nem engedte be a lakásba. A zavart férfi nem volt hajlandó beszélni a járőrökkel, kezében a késsel fel-alá járkált a lakásban.

A VIII. kerületi rendőrök értesítették az Országos Mentőszolgálat és a TEK munkatársait, utóbbiakat azonnal a helyszínre is irányították. A kiérkezésükig a józsefvárosi járőröknek sikerült jobb belátásra bírniuk a férfit, aki beengedte a rendőröket és együttműködővé vált.

A TEK egészségügyi ellátója megvizsgálta a férfit, majd a mentők további vizsgálatokra kórházba vitték – közölte a BRFK.

Forrás: MTI

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben