Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Élelmiszerüzletet rabolt ki

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

2017. február 27. hétfő

Egy Diószegi Sámuel utcai élelmiszerüzlet kirablása miatt a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki a 16 éves Hankó Szintia ellen. A fiatalkorú elkövetőről fénykép áll rendelkezésre, ezért a rendőrség azt kéri, aki felismeri a lányt, tegyen bejelentést.

A 16 éves lány és társa – a 30 éves Sz. Tímea, akit a józsefvárosi rendőrök más bűncselekmény elkövetése miatt korábban elfogtak – február 5-én este bement egy Diószegi Sámuel utcai élelmiszerüzletbe, ahol Sz. Tímea az ott dolgozó alkalmazottat megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. Az eladó a kérésnek nem tett eleget, ezért mindketten különböző termékeket (alkoholtartalmú és üdítőitalokat, chipseket) vettek magukhoz és elmenekültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága a 16 éves Hankó Szintia ellen elfogatóparancsot adott ki. A keresett fiatalkorú lány 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Hosszú, sötétbarna haja és sötétbarna szeme van.

Hankó Szintia

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Hankó Szintiát felismeri, személyazonosságával, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/20 533-8424 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben